Včelí med kvetový 950 g akcia 2021 od včelára

6,50 €

  • inzercia
  • Domáci kvalitný včelí med 2021
  • ovocné stromy, lúčne kvety, min. repky
  • Včelí med kvetový 950 g akcia  
Množstvo
predaj z dvora po dohode odber v Michalovciach - Vihorlatská 3 /zvarex/, aj posielam

  • Bezpečnostné pravidlá
    Bezpečnostné pravidlá
  • Pravidlá doručovania
    Pravidlá doručovania
  • Pravidlá vrátenia tovaru
    Pravidlá vrátenia tovaru
  • Včelí med kvetový 950 g akcia 2021 od včelára      tekutý
  • od 01.06.2021 v predaji  
  • Kvetový včelí med - ovocné stromy, lúčne kvety, min. repky
  • Kvetový včelí med je najrozšírenejším medom, pochádza z nektáru kvetov aj z liečivých rastlín. 
  • Med má lahodnú chuť, príjemnú arómu a jantárovú farbu.
  • Obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky s povzbudzujúcim účinkom, éterické oleje a aromatické látky. Je ľahko stráviteľný vďaka vyššiemu obsahu jednoduchých cukrov  glukózy a fruktózy. Vďaka ľahkému vstrebávaniu do organizmu je cenným zdrojom energie a napomáha po infarkte myokardu a cievnych ochoreniach, rovnako ako aj pri detoxikácii pečene, obnove funkcie pečene a chorobe žlčníka, blahodarne pôsobí na zdravie pokožky, vlasov a alergické problémy, lieči chrípku a prechladnutie.
  • Včielky ho zberajú počas celej sezony, je sladučký a chutný. 
  • Predaj z dvora, Pozdišovce 399, okr. Michalovce, registrovaný včelár p. Luterán s rodinou 
  • Objednávky, info:  0905 497377, luboluteran1@azet.sk 
  • Zasielame, po dohode osobný odber v Michalovciach - Vihorlatská 3 /zvarex/  
  • Prečo pravý včelí med kryštalizuje, stáva sa hustým "cukornateje"
  • Kvalitný a pravý včelí med kryštalizuje vždy, je to prirodzená vlastnosť medu a známka jeho pravosti a kvality - je to čistý produkt včely medonosnej. 
  • Kryštalizácia medu je spôsobená vyšším obsahom glukózy, ktorá má špecifickú vlastnosť vytvárať kryštály, naopak vyšší obsah fruktózy spôsobuje že med si zachová tekutý stav dlhšie.  
  • Ak chcete "rozpustiť med" treba pamätať na to, že pri zahrievaní nesmie teplota medu prekročiť 40 stupňov inak stratí svoje liečivé účinky !
  • Pokiaľ rozpúšťate med pri vyššej teplote, ničí sa jeho antibakteriálna a biologická aktivita.
  • Platí to aj pri sladení čaju medom, pridávať len do teplého čaju nie horúceho. 
inzercia 2
100 položky

Špecifické referencie