Kvetový včelí med jarný RAW 950 g kvalitný od včelára

0,00 €

  • inzercia
  • Domáci kvalitný včelí med 2020
  • Kvetový včelí med jarný RAW 950g
  • Kvalita RAW, včelí med nebol nikdy tepelne rozpúšťaný,
  • nefiltrovaný cez uhelonové sito, plnený za studena
  • má najvyšší podiel antibakteriálnej a biologickej aktivity
Množstvo
Vypredané


  • Bezpečnostné pravidlá
    Bezpečnostné pravidlá
  • Pravidlá doručovania
    Pravidlá doručovania
  • Pravidlá vrátenia tovaru
    Pravidlá vrátenia tovaru
  • Kvetový včelí med jarný RAW 950g   
  • vypredaný,  ďalší med máj - jún 2021 
  • Kvalita RAW, včelí med nebol nikdy tepelne rozpúšťaný, nefiltrovaný cez uhelonové sito, plnený za studena. 
  • Včelí med RAW má najvyšší podiel antibakteriálnej a biologickej aktivity.  
  • Biele suché kryštáliky, alebo suché biele miesta v mede sa tvoria pri kryštalizácii glukózy a fruktózy. 
  • Čím je viac bielych miest v mede tým je med hustejší má nízky obsah vody, vytvára sa to len vo veľmi kvalitných včelích medoch. 
  • Kvetový včelí med jarný
  • Farba medu je v skryštalizovanom stave bieložlta až žltá, v tekutom stave svetložltá až žltá.
  • Kvetový med je z nektáru kvetín a liečivých rastlín kvitnúcich počas jari, ktoré obohacujú med o prírodné látky s povzbudzujúcimi účinkami.  
  • Obsahuje nektár aj z ovocných stromov, repky a agátu.
  • Je ľahko stráviteľný vďaka vyššiemu obsahu jednoduchých cukrov glukózy a fruktózy. 
  • Včielky ho zberajú počas celej jari až do leta, je sladučký a lahodný.
  • včelár p. Luterán starší s rodinou, Závadka, okr. Michalovce, viac ako 50 rokov skúsenosti, včelnica vo veľkej záhrade 30 včelích úľov.
  • Objednávky, info: 0907 215937, lutej@centrum.cz / 0905 497377, luboluteran1@azet.sk 
  • Zasielame po dohode, osobný odber v Michalovciach - Vihorlatská 3 /zvarex/  
  • Prečo pravý včelí med kryštalizuje, stáva sa hustým "cukornateje"
  • Kvalitný a pravý včelí med kryštalizuje vždy, je to prirodzená vlastnosť medu a známka jeho pravosti a kvality - je to čistý produkt včely medonosnej. 
  • Kryštalizácia medu je spôsobená vyšším obsahom glukózy, ktorá má špecifickú vlastnosť vytvárať kryštály, naopak vyšší obsah fruktózy spôsobuje že med si zachová tekutý stav dlhšie.  
  • Ak chcete "rozpustiť med" treba pamätať na to, že pri zahrievaní nesmie teplota medu prekročiť 40 stupňov inak stratí svoje liečivé účinky !
  • Pokiaľ rozpúšťate med pri vyššej teplote, ničí sa jeho antibakteriálna a biologická aktivita.
  • Platí to aj pri sladení čaju medom, pridávať len do teplého čaju nie horúceho.   
inzercia 7

Špecifické referencie